L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de Cerdanya segueix oferint formació gratuïta en línia adreçada a les empreses i persones autònomes de la comarca per tal de donar-los eines per afrontar la crisi econòmica que s'espera després de la pandèmia de la Covid19. El primer curs donava coneixements sobre com gestionar la crisi. Aquest mes, se n'ha programat un altre per aprendre a vendre en línia.

Així, doncs, amb aquesta formació es pretén que els negocis de Cerdanya puguin reflexionar i prendre decisions sobre l'adaptació del negoci cap a l'entorn online i que tinguin clar com iniciar i comunicar aquesta nova modalitat de venda.
Es treballarà amb una metodologia online, mitjançant classes en directe en les quals es combinarà el contingut teòric amb debat obert.
En total es faran vuit hores, repartides en tres classes en directe: els dies 25 de maig, 1 i 8 de juny, de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Les inscripcions s'obriran dilluns 11 de maig i les places són limitades.

Parlen al vídeo: ANNA DÍAZ, TÈCNICA PROMOCIÓ ECONÒMICA CC CERDANYA