L'Associació Cerdanya Musical tenia previst estrenar el seu nou projecte, el musical "Els Productors" de Mel Brooks els dies 3, 4 i 5 de juliol en el marc de la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà. Degut a la situació que ha generat la crisi de la covid19 i davant la incertesa que a principis de juliol les autoritats sanitàries permetin l'obertura al públic d'equipaments culturals, l'entitat ha decidit ajornar l'estrena fins la tardor.

Els espectadors d'aquest musical coneixeran un productor de Broadway que, juntament amb un comptable mediocre, planeja fer una estafa produint una peça que sigui un fracàs financer. Els dos estafadors decideixen muntar la pitjor comèdia musical amb l'objectiu de guanyar una gran suma de diners estafant ancianes, comprant els drets d'autor de l'obra més dolenta escrita mai, contactant al pitjor director teatral i als pitjors actors. Pretenen aconseguir 2 milions de dòlars per produir una obra que costi molts menys, quedar-se amb la resta i retirar-se a Rio de Janeiro. Però no tot resultarà com ells esperen.

L'estrena de l'associació Cerdanya Musical és un dels plats forts de la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà i sempre omple el teatre del Casino Ceretà de Puigcerdà. Els Productors serà la vuitena obra que estrena, després d'altres com Grease, El Rei Lleó, Moulin Rouge o Hoy no me puedo levantar.

Parlen al vídeo: JOAN MONTIEL, DIRECTOR ASSOCIACIÓ CERDANYA MUSICAL