Aquest principi de setmana el Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell reclamava que les administracions públiques expedissin de manera immediata els permisos de pesca d'aquesta temporada. Les seves queixes han estat escoltades i aquest dimecres, s'ha reobert el programa d'expedició de llicències per als pescadors d'alt nivell. Els esportistes federats de competició podran entrenar-se dos cops al dia, entre les 6 i les 10 del matí, i de 8 del vespre a 11 de la nit i al mateix municipi de residència.

El col•lectiu de pescadors esportius se senten menystinguts en l'actual pla de desconfinament anunciat pel Govern espanyol.

Els federats d'esport base i recreatius podran començar a practicar la pesca a partir del 25 de maig, a la 2a fase de desconfinament.

Parlen al vídeo: LLUÍS SÁNCHEZ, CLUB DE CAÇA I PESCA ALT URGELL