Més de 46 empreses de la Vall de Boí s’han reunit virtualment amb el Patronat de Turisme i l’Ajuntament de la Vall de Boí per definir accions pel 2020. Unes accions molt enfocades en la línia de pal·liar la crisi causada per la Covid-19, ja que el sector turístic és un dels més tocats.
Aquesta reunió es fa anualment, però la situació actual ha requerit que es fes de forma virtual. Entre les propostes destaca dins de suport a l’empresa en el treball diari la compra conjunta de material EPI i la cancel·lació de la quota del Patronat. Pel que fa a la promoció i comercialització, s’ha acordat l’accés gratuït a la venda de producte a través del web vallboi.cat així com l’acompanyament en campanyes de promoció i accions individuals.
També es farà un cicle de tallers online amb experts per trobar les claus per gestionar el turisme de la Vall de Boí després del Covid-19.
Ajuntament, Patronat i empresaris turístics treballen conjuntament per fer front a la nova situació.