El casal municipal La Quitxalla i la resta d'activitats per a infants i joves que organitza cada estiu l'ajuntament de Puigcerdà estan ara mateix en l'aire. Amb la situació actual, no se sap encara si es podran realitzar i, en el cas que es poguessin portar a terme, quines mesures s'hauran d'aplicar.

Des de l'Àrea de Joventut han explicat que, tan bon punt vagin rebent informació per part de la Generalitat, la donaran a conèixer a la web de l'ajuntament i a les xarxes socials.

En el cas que els casals i activitats per a infants i joves es puguin fer aquest estiu, possiblement hauran de complir unes nova normativa, com ara fer grups reduïts.
El casal d'estiu la Quitxalla sempre té molt bona acollida, amb uns 350 nens i nenes inscrits, d'entre 3 i 11 anys. Combina tallers, esports, ball i sortides per la comarca. Pel que fa al K’sal Jove Estiu per a adolescents, on s'hi inscriuen una quarantena de nois i noies, i el Futbol Net, amb una seixantena de participants, també acostumen a tenir èxit durant els mesos de juliol i agost. Una darrera proposta és l'Estiu Viu dels dijous, que impulsa el Consell Comarcal i que reuneix un centenar de joves.

Parlen al vídeo: LAURA MARTÍNEZ, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ