Aquest dimecres ha reobert el cementiri de la Seu d'Urgell. Així doncs, tothom que ho necessiti ja pot visitar els seus difunts i fer el dol. Fins dilluns vinent, l'horari serà de nou del matí a una del migdia.
Des del consistori es recomana fer les visites per franges horàries per edats. De les 9 a les 10 del matí, les persones entre 14 i 65 anys, de les 10 del matí a les 12 del migdia, les persones majors de seixanta-cinc anys, i de 12 h a 13 h del migdia persones majors d'edat amb infants.
La Policia Municipal és l’encarregada d’obrir i tancar el recinte.
A partir de dilluns 11 de maig, coincidint amb l'inici de la Fase 1 de desescalada del confinament, es restablirà l'horari habitual normal del cementiri. L'horari serà de vuit del matí a dos quarts de dues del migdia i de quatre a sis de la tarda. També s'incorporarà l'operari municipal encarregat del cementiri per portar a terme les seves tasques habituals.