Des de mitjans de la setmana passada el servei de deixalleria del Pallars Jussà ubicada a Tremp torna a estar obert al públic. Tot i així cal tenir en compte els horaris reduïts d’atenció i les mesures de seguretat per evitar el contacte entre persones que s’han de seguir per entrar a l’equipament comarcal.
La deixalleria ubicada al polígon industrial de Tremp obre dilluns, dimecres i divendres en horari de matí, de 10 a 1 del migdia.
És obligatori l’ús de mascareta i guants per entrar a l’equipament i només es permet l’entrada d’un usuari cada vegada.
La deixalleria de la Pobla de Segur també fa uns dies que ja va obrir portes en horari de matí i Isona s’hi suma aquesta setmana.
L’obertura parcial de la deixalleria ha d’evitar l’acumulació d’objectes voluminosos al costat dels contenidors i que els mateixos usuaris els puguin acostar fins a l’equipament on s’han de dipositar.