Ja són 12 dies sense cap pacient amb coronavirus ingressat a l'Hospital de Cerdanya. Fins aquest dilluns, encara hi havia una persona amb símptomes ingressada al centre esperant resultats. Aquest dimarts i per primera vegada, no hi ha cap ingrés positiu de la covid-19 ni tampoc cap pacient sospitós de tenir el virus. Són, per tant, bones notícies, que demostren que els contagis a la comarca segueixen a la baixa.
Des de l’inici de la pandèmia el centre sanitari transfronterer ha detectat 48 positius de la Covid-19. D’aquests, 35 han estat hospitalitzats, 6 pacients van ser traslladats a altres centres i s’ha registrat la mort d’una pacient. S’han donat, també, 30 altes a domicili.
L’hospital de Cerdanya no ha tingut problemes per manca de llits ni tampoc hi ha hagut manca de material sanitari.
Pel que fa a les residències de Puigcerdà i Bellver, continuen sense casos de la covid-19.