Aquest dilluns els carrers de Tremp han recuperat una mica de vida. Alguns comerços, a banda dels de venda de productes agroalimentaris que han estat oberts tots els dies, han aixecat les persianes: perruqueries, estètiques i ferreteries, entre altres.
També amb les mesures de sortides a passeig es veu més gent pel carrer. Això sí, guants i mascaretes i distància de seguretat entre vianants, clients als comerços i també a les parades del mercat.
Des del Comerç Associat de Tremp s’ha remarcat que tots els comerços que aquest dilluns tenien permís per obrir ho han fet. També altres s’han sumat a la venda a domicili i per encàrrec. I de cara a la setmana que ve, que ja es preveu que molts més puguin obrir portes, els establiments ja estan preparant l’obertura i són molt conscients de les mesures que s’han de seguir. Des de l’associació s’ha assegurat que hi ha molta il·lusió per alçar persianes i confien que els veïns i veïnes responguin comprant al comerç local.