L’Ajuntament de Tremp fa un balanç força positiu del primer cap de setmana que s’ha pogut sortir a fer esport i passejar. La policia local ha estat tot el cap de setmana vetllant pel compliment de les mesures i no han hagut d’aixecar cap acta, tot i que sí fer alguns avisos. Més que res encarats a respectar les distàncies i no fer quedades de joves.

D’altra banda, l’ajuntament insisteix en fer les passejades segons la zona de residència per evitar aglomeracions i anima als veïns i veïnes a seguir les rutes que han senyalitzat en un mapa.

També cal tenir en compte que al nucli de Tremp, la població supera els 5000 habitants, de manera que cal seguir les franges horàries marcades, però als nuclis agregats no s’ha aplicat. En aquest sentit, fa una crida a que es desplacin caminant als nuclis pròxims a Tremp, ja que hi ha un nombre força elevat de població envellida, i en conseqüència, més vulnerable.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP