La Festa Pallars Food fest que s’havia de celebrar el proper 30 de maig a Tremp ha hagut de ser anul·lada per la situació de crisi sanitària que es viu actualment pel Covid-19. Enguany aquesta celebració havia adquirit un nou format i entitat pròpia ja que se separava de la fira de principis de maig i s’organitzava a l’aire lliure. Un esdeveniment que havia de ser un aparador de la gastronomia pallaresa que s’ha anul·lat fins l’any que ve.

La Pallars Food Fest és l’evolució i creixement del tradicional tast gastronòmic que se celebrava a la fira de primavera de Tremp i on cuiners locals són els protagonistes. Fa 4 anys es va fer un canvi d’imatge i enfocament però es va mantenir dins de la fira. Enguany la idea havia agafat una altra dimensió i la Pallars Food Fest havia ampliat activitats entorn la gastronomia pallaresa. Ara, aquest nou format del certamen haurà d’esperar fins al 2021.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP