La deixalleria de Puigcerdà ja és oberta a la població en general, de 8 del matí a 14 del migdia. Durant l'inici de l'estat d'alarma, només els industrials podien utilitzar les instal·lacions. Es demana, però, que només s'utilitzin les en casos excepcionals i imprescindibles.
Des de l'obertura fins les 10 del matí, tenen prioritat les persones de risc, com ara la gent gran. Només es permet l'entrada d'un vehicle amb un ocupant. A més, és obligatori l'ús de mascareta i guants en tot moment i s'ha de mantenir la distància mínima de seguretat de dos metres entre el personal de la deixalleria i els usuaris. Entrar dins l'oficina queda totalment prohibit, així com desplaçar-se al recinte si es tenen símptomes de la Covid-19.
Per altra banda, no s'acceptarà mobiliari, roba o objectes d'ús domèstic, derivats de les neteges dels habitatges.
Gestors residus municipals empreses recollis