Aquest diumenge ha rebut l’alta l'únic malalt per coronavirus que es trobava al Sant Hospital de La Seu d'Urgell. Pel que aquest dilluns no hi ha cap confirmat de la COVID-19 al centre hospitalari. Tanmateix, hi ha un pacient pendent de resultats, segons ha anunciat a través de les xarxes socials el president de la Fundació Sant Hospital i alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega.
Pel que fa a la regió sanitària de la capital alt urgellenca, aquest dilluns hi ha 31 positius confirmats aïllats en els seus domicilis. També es troben aïllades 95 persones sospitoses i 81 contactes sense símptomes.
Des de l'inici de la pandèmia, a l'hospital de la capital alt urgellenca han ingressat 11 persones positives per COVID-19, s'han traslladat 7 malalts per coronavirus en altres centres mèdics. I s'han registrat 3 defuncions. Del total d'aïllats en domicilis, s'ha confirmat 47 positius, 149 persones amb sospita i 149 contactes, en total són unes de 345 persones.
Des de la fundació recorden la importància de la prevenció i insisteixen a seguir els consells de protecció per evitar ser víctima d'un contagi: fer servir la mascareta i mantenir la distància d'uns 2 metres entre persones.