El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat reactivar les obres del túnel de Tresponts. L'alcalde d'Organyà, Celestí Vilà, ha precisat que els treballs es reprendran dilluns 4 de maig. L'actuació en aquest tram de la c-14 entre Organyà i Montant de Tost es va aturar a finals de març pel risc de propagació de la COVID-19.
La decisió d'aixecar la suspensió ha estat publicada aquest dimecres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
També s'ha notificat que prossegueix la formalització del contracte per millorar la carretera -462 entre d'Adraén (al municipi de la Vansa i Fórnols) fins a la cruïlla d'Artedó (a Alàs i Cerc). Amb una inversió de 3,6 milions d'euros, es renovarà el ferm i la millorarà dels elements de drenatge i de seguretat de la via, en un tram de prop de 15 quilòmetres.