L’Associació de professionals de l’àmbit turístic del Pallars Jussà ha posat en marxa una plataforma que agrupa tots els productors de la comarca per tal de vendre els seus productes online i fer-los arribar arreu de Catalunya.

Es tracta d’una iniciativa conjunta amb Al teu gust, aliments del Pallars i complementa la campanya #emquedoacasaicomprolocal amb la idea de donar resposta als empresaris de la comarca que es veuen afectats per l’actual situació de crisis sanitària.
A través de la pàgina web Del Pallars a Casa es poden fer comandes personalitzades i es rebran a casa amb el cost d’enviament o bé recollir sense costos a 2 establiments de Barcelona. També des d’aquest web hi ha accés a les pàgines del productors que ja tenen venda on-line i també hi ha la informació dels lots de productes de la comarca que s’han creat.

delpallarsacasa.cat

Parlen al vídeo: JOSEP PALAU, PRESIDENT APAT PALLARS JUSSÀ