L'ajuntament d'Alp ja ha fixat el termini per participar a la 37a edició dels Jocs Florals de Cerdanya. En les bases del certament la data màxima per a la presentació d'obres era el passat 23 de març però, la pandèmia de la Covid19, va fer allargat el període unes setmanes més. Finalment, el termini serà aquest diumenge 3 de maig.
Des del consistori d'Alp fan una crida a la participació per tal que grans i petits facin arribar els seus treballs de prosa o poesia al correu electrònic: jocsfloralscerdanya@gmail.com. Les bases del concurs es poden consultar a la web www.alp2500.cat.
El que encara no s'ha fixat, però, és l'acte de lliurament dels premis, que es decidirà en funció de com evolucioni la crisi sanitària.
Recordem que en la passada edició, el certamen va batre rècord de participació, amb gairebé 600 obres. Moltes escoles de la Baixa Cerdanya hi participen i, des de fa menys temps, també les de l’Alta Cerdanya. L’acte de proclamació dels guanyadors, que sempre omple el Palau d'Esports i Congressos d'Alp, també compta amb música i ball.