Després de repartir mascaretes als centres sanitaris, a la residència, als serveis públics i essencials i a empreses, autònoms i treballadors, l'ajuntament de Puigcerdà ha començat aquest dimecres a distribuir mascaretes a la resta de veïns i veïnes. Per fer front a la demanda de la ciutadania, el consistori n'ha adquirit 20.000 unitats que seran repartides de forma gratuïta.

Alguns veïns i veïnes s'ha apropat a primera hora a la plaça Santa Maria per recollir les mascaretes sense que hi hagi hagut aglomeracions. El lliurament ha estat supervisat per agents de la Policia Local.

Se n'entreguen dues per cada resident tot i que, si a casa hi conviuen més persones, un sol membre de la família les podrà recollir totes. D'aquesta manera s'evitaran sortides innecessàries.

Un grup de voluntaris, entre els quals hi ha regidors i tècnics municipals, s'encarreguen de fer la distribució de mascaretes, que també es farà dijous, divendres i dissabte, de 9 del matí a 2 del migdia.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ