La Secretaria General de l'Esport ha reafirmat el seu compromís amb els estudis d'INEFC-Pirineus a la Seu d'Urgell. Així s'ha fet saber després de la reunió telemàtica mantinguda aquest dimarts entre l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, i el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, entre altres representats.

L'Ajuntament de la Seu ha proposat signar el conveni entre les institucions implicades en el projecte de manera telemàtica. La signatura havia de tenir lloc el passat 27 de març, i es va haver d'ajornar per la crisi sanitària de la COVID-19.

El grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport no començaran el pròxim mes de setembre a la capital alt urgellenca, tal com estava previst, perquè no hi ha hagut temps de fer la gestió administrativa universitària. La llicenciatura s'iniciarà el curs 2021-2022.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL