El Pallars Jussà ha creat una pàgina web encarada a persones que tinguin interès a desenvolupar l’activitat laboral dins del turisme d’observació de fauna salvatge. El Pallars Jussà fa una aposta ferma aquest turisme sostenible i considera que pot ser una aposta per al desenvolupament econòmic del territori un cop superat l’actual estat d’emergència per la crisi sanitària.
La pàgina web conté una guia pionera al territori en l’execució de productes d’observació de fauna, un catàleg d’oportunitats de finançament i la publicació “Pallars Jussà, territori salvatge”, on s’hi troba les activitats que ofereixen les empreses i guies de la comarca en aquest àmbit.
Des del Consell Comarcal, en els darrers dos anys, s’han executat dos treballs en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques” per potenciar i donar suport al sector.

pallarsjussa.cat/desenvolupamentpallars/turisme/faunasalvatge