La Federació Espanyola de Piragüisme ha allargat fins al 27 de juny la cancel·lació de competicions a causa de les actuals mesures de prevenció pel coronavirus.
Entre els torneigs que no s'han pogut disputar fins ara per la covid-19 hi ha la Copa Pirineus i la Segre Cup, que s'organitzen cada any al Parc Olímpic del Segre, a la Seu d'Urgell, conjuntament amb els estadis d'aigües braves de Pau i Ponts.
També es va anul•lar la segona part de les proves selectives per definir els equips estatals d'eslàlom i que havien de servir per determinar la plaça olímpica de canoa femenina per als Jocs de Tòquio, a la qual aspira la canoista urgellenca Núria Vilarrubla. Les places de canoa masculina, les de caiac femení i masculí ja estan assignades i corresponen a Ander Elosegi, Maialen Chourraut i David Llorente.
D'ara endavant, i fins al 27 de juny, queden anul•lades 26 noves proves estatals i dues d'internacionals, que se sumen a les 22 que ja no s'han celebrat entre el març i l'abril. Tot i això, la majoria de noves cancel•lacions són d'altres modalitats al marge de l'eslàlom i cap d'aquestes proves estava prevista al Pirineu.
En total, des de l'inici de la pandèmia s'han hagut d'ajornar o suspendre 48 proves de totes les modalitats.