El Buff Mountain Festival de la Vall de Boí que s’havia de celebrar del 9 al 12 de juliol s’ha traslladat del 4 al 6 de setembre. Enguany però el festival incloïa també la celebració del Campionat del Mon d’SkyRunning, esdeveniment que s’ha decidit ajornar fins al juliol del 2021, de manera que al setembre es faran algunes de les proves esportives i totes les activitats familiars complementàries.

S’informarà als participants via correu electrònic dels passos a seguir ja sigui per a la devolució de la inscripció, reserva per al proper any o participació per a la nova data del 4 al 6 d’aquest setembre.
També la Vall de Boí ha ajornat altres esdeveniments esportius que s’havien de fer aquesta primavera. És el cas de la cursa Vertical Cara Amon, prevista pel 6 de maig que es farà 22 d’agost i de la Copa Catalana de BTT, prevista pels dies 6 i 7 de juny que s’ha passat al 29 i 30 d’agost.

Parlen al vídeo: NIL MONSÓ, REGIDOR VALL DE BOÍ