La Caminada de les Carenes és un altre esdeveniment frustrat pel Covid-19. S’havia de celebrar el 4 d’abril. Una marxa que uneix El Pont de Suert i Tremp i que passa per paisatges i camins espectaculars. Enguany s’arribava a l’Onzena edició. L’estat d’alarma pel Covid-19 va fer ajornar aquesta cursa tan concorreguda, però finalment l’allargament del confinament i la incertesa de quan acabarà han obligat a suspendre l’esdeveniment esportiu.

Des de l’organització ja es va anunciar que es tornarien els diners de la inscripció a tots els participants que ja s’havien inscrit. Anunci que es va fer al mateix moment que es va decidir la cancel·lació de l’esdeveniment esportiu.
Tot i així s’emplaça a tots els participants a la cita de la marxa de les Carenes del proper any 2021.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP