El nombre de casos de coronavirus detectats a l'Hospital de Cerdanya continua a la baixa. Des del passat divendres 24 d'abril, no hi ha cap pacient positiu ingressat al centre. Sí que hi ha, però, algunes persones amb símptomes esperant resultats que confirmin si tenen el virus o no. Concretament, divendres eren quatre les persones aïllades a l'hospital, mentre que durant el cap de setmana i fins aquest dilluns han estat dues.

Des de l'inici de la pandèmia el centre sanitari transfronterer ha detectat 48 positius de la Covid-19. D'aquests, 35 han estat hospitalitzats, 6 pacients van ser traslladats a altres centres i s'ha registrat la mort d'una pacient. S'han donat, també, 30 altes a domicili.

L'hospital de Cerdanya no ha tingut problemes per manca de llits. Recordem que n'hi ha 44 en total, preparats per acollir malalts amb coronavirus. Tampoc hi ha hagut manca de material sanitari.

Per altra banda, les residències sociosanitàries de Puigcerdà i Bellver continuen sense casos de la Covid-19.