L'empresa urgellenca PEUSA ha estat l'adjudicatària de la recent licitació municipal per subministrar energia elèctrica a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i a les entitats que en depenen. El contracte implica subministrar energia 100% verda del Pirineu a equipaments municipals. També als actes celebrats a l'espai públic incloent-hi els carrers, serveis d'enllumenat públic de baixa tensió i subministraments d'alta tensió.
El Consistori de la Seu i les seves entitats ja consumeixen energia verda des d'aquest mes de març moment en què ha entrat en vigor l'acord. La durada del contracte és de dos anys i renovable a un tercer.
El subministrament contempla tant els punts i instal•lacions existents, com els nous que puguin aparèixer durant la vigència de l'acord.
El subministrament d'energia 100% renovable és un dels requisits indispensables que destaca la licitació municipal. La companya elèctrica PEUSA assenyala que la resta d'ajuntaments i administracions públiques també exigeixin aquesta condició, per reduir al màxim les emissions de CO2 i contribuir a mitigar el canvi climàtic.