El Parlament de Catalunya ha aprovat uns pressupostos per al 2020 que suposen un augment de la despesa de 3.000 milions d’euros respecte als comptes que estaven en vigor, aprovats fa tres anys. També preveuen un increment de les inversions del 25% en relació als comptes del 2017, per arribar fins als prop de 2.000 milions d’euros. La xifra global dels comptes supera els 42 milions d’euros. Aquests pressupostos estaran condicionats a les possibles modificacions per afrontar la crisi de la Covid19.

Pel que fa a Cerdanya, el Govern hi preveuen una inversió global de 3,1milions d’euros. La principal inversió es destinarà a l'estació de la Molina, amb una partida prevista de 2.583.200 euros, que serviran per a l’explotació de les pistes (més de 65 km), la millora del sistema de producció de neu artificial o la maquinària.

El segon destí dels diners públics més important a la comarca serà l’Hospital de Cerdanya, que rebrà una partida de 115.457 euros.

Per altra banda, els pressupostos dels consorcis amb participació majoritària de la Generalitat i els altres que li han estat adscrits s'han aprovat amb amb un import d'uns 20 meur per a l'agrupació Europea de Cooperació Territorial Hospital, mentre que el Consorci de l'Aeròdrom de Cerdanya comptarà amb un import de 3000 euros.