L’Ajuntament de Tremp, en previsió que els nens i nenes puguin sortir una hora al carrer a partir de diumenge, ha començat a difondre recomanacions per evitar aglomeracions d’infants en un mateix indret. A través de les xarxes socials es pot trobar un mapa de Tremp dividit en 5 zones pintades amb colors diferents per tal que infants i pares i mares surtin a passejar cap a un espai determinat segons l’àrea on visquin.

Els nens i nenes poden portar les seves pròpies joguines de casa però no fer ús dels equipaments infantils de lleure dels parcs. També es demana des de Tremp que s’eviti el nucli del poble i les zones comercials quan se surti amb els infants.

La policia local vetllarà perquè no hi hagi aglomeracions. I des del consistori es demana que es respectin les mesures de seguretat.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP