La Carla Sànchez, estudiant de 1r d'ESO i de Puigcerdà, ha estat la guanyadora del nou concurs literari per a joves 'Explica una història on hi càpiga tothom', que el Consell Comarcal de Cerdanya ha impulsat amb l’objectiu de canviar els contes tradicionals i crear històries inclusives i respectuoses amb la diversitat sexual i de gènere. Aquest Sant Jordi s'ha donat a conèixer el relat premiat, titulat La Lorely, el qual parla d’una princesa que vol ser cavallera, i que de cap manera es conforma en viure la vida que li han organitza els seus pares, dedicant-se a una cosa que no li agrada gens i casada amb un príncep que no coneix.

El jurat, format per professionals de diversos àmbits, ha escollit aquesta obra entre els quinze treballs que s'han presentat en aquesta primera edició del certamen.

La guanyadora podrà escollir una experiència per a dues persones dins d'un llistat d'activitats esportives d'aventura.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CC CERDANYA