Les mascaretes casolanes per als nens i nenes s'han començat a repartir aquest dijous a la Seu d'Urgell. El grup de cosidores voluntàries ha elaborat 1.500 unitats. L'objectiu és que cap infant es quedi sense la seva mascareta, i així poder-la utilitzar a partir d'aquest diumenge 26 d'abril, data en què els infants acompanyats per un adult podran començar a sortir a fer un passeig diari.
Les mascaretes casolanes per a infants són de tres mides diferents: de 3 a 6 anys; de 6 a 9 anys i de 9 a 12 anys. Els infants menors de tres anys no n'han de portar, segons recomana el Departament de Salut
Pel que fa a l'evolució de la COVID-19 a l'Alt Urgell, les xifres actualitzades aquest divendres indiquen que en les darreres 24 hores s'han donat alta a dos pacients per coronavirus a l’hospital de la Seu d’urgell i segueixen dos malalts ingressats. El nombre de casos confinats a domicili sense prova o pendents a la capital alt urgelleca és de 177, a més hi ha 38 persones positives confirmades a casa.