La Federació Espanyola d'Esports d'Hivern ja ha confirmat que la final de la lliga d'hoquei gel que enfrontarà el Club Gel Puigcerdà i el Txuri Urdin es disputarà al setembre. Els partits decisius s'havien de jugar al març però, degut a la situació de pandèmia per la covid-19, van quedar ajornats. A banda de les noves dates hi ha una altra novetat: el format. Es jugaran tres partits en comptes de cinc. EL primer serà el 12 de setembre a Puigcerdà, el 19 es jugarà a Sant Sebastià ,i si fes falta un partit de desempat, aquest es disputaria a la capital guipuscoana l'endemà, 20 de setembre.
Per altra banda, la federació ha designat el Barça Hoquei gel com a representant de la lliga espanyola a la propera Continental Cup. Segons la normativa, si no es pot disputar els play off, l'escollit és l'equip guanyador de la fase regular, que en aquest cas ha estat el conjunt blaugrana. Des del CG Puigcerdà han rebut amb resignació la decisió, ja que es dona la circumstancia que l'equip ceretà va eliminar el Barça en la semifinals.

Després de conèixer les decisions federatives, caldrà esperar com evoluciona el desconfinament i si es podrà jugar la final al setembre o bé, s'haurà d'ajornar novament.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, ENTRENADOR EQUIP SÈNIOR MASC. CGP