El IV Concurs WhatsApp Relats per a alumnes de 4t d'ESO i nivells equivalents de l'Alt Pirineu, Aran i Andorra, ja té guanyadors. Els finalistes s'havien de conèixer el 12 de març a l'acte d'entrega de premis, però les mesures de prevenció per la COVID-19 van impedir-ho.
Davant la impossibilitat de reprogramar el lliurament dels guardons abans que finalitzi el curs escolar, el jurat ha fet públic el veredicte. El primer i 3r premi se l'han endut dos estudiants del centre Lyceé Comte de Foix d'Andorra, Izan Mazo i Íngrid Cardoso. El segon premi ha estat per l'alumna de l'institut Pere Borrell de Puigcerdà, Carla Rodríguez. El primer premi consisteix en una tauleta electrònica; el segon, en un rellotge intel•ligent; i el tercer, en una motxilla
També s'ha donat a conèixer el nom dels altres set finalistes, que rebran un joc d'auriculars sense fils.
775 alumnes de 15 centres educatius pirinencs van participar en el concurs organitzat pel Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior del Govern d'Andorra, el Servei Educatiu Alt Urgell – Cerdanya del Departament d'Educació de la Generalitat. Així com l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i l'Associació Llibre del Pirineu.