Alguns veïns i veïnes de Puigcerdà han respòs a la crida que es va fer fa uns dies des del Consell Comarcal i des d'altres organismes i han volgut guarnir els balcons i finestres per celebrar la diada de Sant Jordi. La iniciativa animava a tothom, però sobretot als infants, a dibuixar, pintar o fer roses i dracs, tot utilitzant materials reciclats.

Així, doncs, s'han vist balcons amb roses vermelles i grogues, senyeres, globus, dibuixos i pancartes, que han ajudat a fer una mica més especial aquest Sant Jordi confinat. Tot aquests guarniments s'han unit als arcs de sant Martí i missatges d'ànim que hi ha penjats a l'exterior dels habitatges des de l'inici de la pandèmia.
A banda Puigcerdà, altres poblacions cerdanes i de la resta de Catalunya també s'han unit a la iniciativa i han volgut mostrar les seves creacions a les finestres i balcons.

Parlen al vídeo:
ANNA PUIG, SERVEI INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA CERDANYA