La Pobla de Segur s’ha llevat aquest matí disposada a celebrar Sant Jordi. Els veïns i veïnes s’han sumat a les propostes fetes des de l’Ajuntament i en col·laboració amb AlbaJussà i han vestit els balcons i finestres per la diada.

Al llarg del dia s’ha retransmès a través de les xarxes socials les diferents activitats de Sant Jordi i es troben també al canal de Youtube de l’Ajuntament. Una iniciativa que ha tingut molts seguidors i que ha comptat amb activitats per a tots els gustos i edats.

El Pont de Suert és també una de les poblacions que s’ha sumat al Sant Jordi virtual i ho ha fet a través de diferents activitats participatives al blog Sant Jordi 2020 i durant el dia d’avui veïns i veïns han fet recitals de poesia i s’hi poden trobar tallers, un concurs literari i moltes recomanacions.

Parlen al vídeo: RAMON ENRIC GUIMÓ, REGIDOR CULTURA LA POBLA DE SEGUR