Per celebrar el sant Jordi confinats, infants de la Seu d'Urgell han sortit al balcó a escoltar contes. Dos joves alt urgellencs s'han desplaçat pels carrers i places de la ciutat per explicar històries.

Una iniciativa que ha desenvolupat la creativitat dels artistes i del públic.

Una altra proposta a la ciutat en aquest cas digital, ha estat la lectura intergeneracional de poesia a través de les xarxes socials. 24 veïns i veïnes d'edats diferents han llegit un fragment del poema Un lloro, un moro i un mico, i un senyor de Puerto Rico". Una obra d'autor anònim i escrita al segle XIX.
Són dues fórmules per festejar la diada organitzades per l’ajuntament. tot i que des de la distància, La cultura i la festa han marcat com cada any el 23 d’abril.

Parlen al vídeo: JOEL PLA, ACTOR I CONTACONTES