La Institució de les lletres catalanes va emprendre fa uns dies la iniciativa de publicar #Sabies que literaris. Una iniciativa on s’han sumat les biblioteques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça i el bibliobús.

Els #Sabies que es poden trobar al twitter del Tarter de llibres però alguns exemples ens els han gravat en vídeo els bibliotecaris i bibliotecàries.

Una forma de conèixer curiositats literàries de les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça.

twitter: @tarterdellibres

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, BIBLIOTECA MARIA BARBAL DE TREMP - JOANA FRANCH, BIBLIOTECA MARIA BARBAL DE TREMP - PEPA LLOAN, BIBLIOTECA MARIA BARBAL DE TREMP - ANNA MAZA, BIBLIOTECA MARIA BARBAL DE TREMP - MERCÈ ALEGRET, BIBLIOTECA MUNICIPAL DE LA POBLA DE SEGUR - ORIOL RIART, BIBLIOTECA PÚBLICA ESTERRI D’ÀNEU - LEO CANUT, BIBLIOBÚS PERE QUART - ROSA MASSANA, BIBLIOTECA MUNICIPAL DEL PONT DE SUERT