Amb l'objectiu que ningú es quedi sense rosa per Sant Jordi en l'estat d'alarma pel coronavirus, les floristeries de l'Alt Urgell ofereixen la possibilitat de fer arribar roses als domicilis. Així mateix, establiments no especialitzats fan entrega de roses. És el cas de les empreses Up now i Stiu 3000. Propostes davant el confinament per celebrar la diada amb un dels seus símbols.

També es podrà complir la tradició de regalar el llibre atès que les llibreries alt urgellenques treballen per fer arribar les comandes. Cada compra s'acordarà directament amb la llibreria proveïdora per anar a recollir-lo al lloc i a l'hora convinguda.
Hi ha altres propostes originals i sense rascar gaire la butxaca, joves de l'Alt Urgell han creat tutorials per ensenyar a fer roses i punts de llibre amb material reciclat. La proposta ve de la mà de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, pel que els vídeos es trobaran al seu compte d'Instagram i Facebook.

Parlen al vídeo: JOSEP SOLANS, GERENT STIU 3000