Aquest Sant Jordi no serà com la resta: ni parades al carrer, ni gent passejant comprant roses o fullejant llibres. Malgrat tot, la biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà ha llançat una proposta en línia per tal de fer més amena la diada i els dies previs. Es tracta de recomanar un llibre en una fotografia i compartir-la a les xarxes socials.

Per altra banda, des de l'equipament cultural també donaran a conèixer les novetats del fons perquè els usuaris puguin llegir-les un cop s'aixequi el confinament.

Recordem que la biblioteca de Puigcerdà sempre participa activament a la Diada de Sant Jordi, muntant una parada al passeig 10 d'abril on exposa les noves publicacions que té en préstec i també ven llibres a metres a un preu simbòlic, amb aquells exemplars repetits o fora del catàleg. Enguany, però, les propostes només poden ser en línia.

Parlen al vídeo: MARI ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA BIBLIOTECA COMTAT DE CERDANYA