No saps què fer encara per aquest Sant Jordi? Potser no tindrem parades de llibres i roses al carrer però els diferents pobles del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça no renuncien a que els seus veïns i veïnes puguin gaudir d’una bona diada. S’han preparat activitats per a tots els gustos i edats per poder fer des de casa. Sort anima a decorar els balcons i finestres amb roses i ruelles, el Pont de Suert ha creat un blog on es poden trobar activitats, tallers, concursos i recomanacions literàries, entre altres. La Torre de Capdella penjarà a les xarxes un vídeo de suport a totes les persones que lluiten aturar la Covid-19 fet amb dibuixos i missatges de tothom que hagi participat. I la Vall de Cardós ha preparat 3 jocs literaris on es pot participar fins al 30 d’abril. Aquests són només alguns exemples de les diferents iniciatives que han sortit per celebrar aquesta diada de Sant Jordi.