L'Ajuntament de Coll de Nargó ha reobert la deixalleria municipal. Es pot usar la instal·lació sempre que es compleixin les normes sanitàries per evitar contagis per coronavirus. Malgrat que no es permet l'ús simultani de la planta.
Per la seva banda, la deixalleria d'Oliana es manté oberta des de l'inici de l'estat d'alarma. Tot i que s'ha adaptat, ha reduït l'horari d'obertura al públic. De dos quarts d'una a dos quarts de dues. Els dimarts, dijous i dissabte. Així mateix, demanen que els veïns no traslladin a la planta roba ni matalassos.
I al nord de la comarca, la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet ha tornat a obrir la deixalleria però només per al sector industrial. Per als particulars seguirà tancada mentre duri l'estat d'alarma a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.
La reobertura de la deixalleria només per a les indústries respon a la tornada de l'activitat empresarial, fet que comporta la necessitat de gestionar els residus que generen. Per poder entrar a la deixalleria cal demanar cita prèvia.