La Seu d'Urgell haurà d'esperar per ser ciutat universitària. Tot sembla indicar que el grau en ciències de l'activitat física i l'esport no podrà començar el curs 2020-2021 a la capital alt urgellenca. La pandèmia del coronavirus ha modificat l'agenda, i les cinc institucions implicades en el projecte encara no han signat el conveni marc.

Malgrat això, asseguren que el grau INEFC s'impartirà a partir del 2021, un any més tard del previst. La formació sobre l'activitat física estarà especialitzada en els esports de natura.

Fa poc menys d'un any, el maig del 2019 es va fer públic que la Seu acolliria el tercer centre de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya. La formació sobre l'activitat física estarà especialitzada en els esports de natura.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D'ENSENYAMENT DE LA SEU D'URGELL