Llum verda a l’acord de col•laboració del Consell Comarcal de l'Alt Urgell al premi Guillem de Belibasta que organitza l'Associació Festiva i Cultural de Tragó. L'ens comarcal ha aprovat per unanimitat i telemàticament el conveni en el ple d'aquest mes d'abril.

El premi Guillem de Belibasta enguany celebra la sisena edició. S'han presentat 122 obres . La convocatòria es va tancar el passat 14 d'abril, triplicant gairebé la participació de l'any anterior.

Es tracta d'un concurs de narració breu d'aventures a la natura que té dos objectius: promoure la creativitat literària i donar a conèixer el nucli de Tragó i el municipi de Peramola, així com l'entorn de la vall.
El lliurament de premis està previst que tingui lloc el 6 d'agost, coincidint amb la Festa Major.

Parlen al vídeo: SERGI PARRAMON, CONSELLER ERC - GEMMA ORRIT, ALCALDESSA DE PERAMOLA