Davant la situació de pandèmia actual, l'ajuntament de Bellver de Cerdanya ha decidit suspendre tots els actes culturals i festius previstos per als mesos de maig i juny. Un dels principals, és la festa major de Sant Antoni, que té lloc a mitjans de juny. Des del consistori, però, confien en poder-la celebrar després de l'estiu.

Pel que fa a la resta d'activitats que tenen lloc a l'estiu, de moment l'ajuntament no les ha desprogramat i segueix pendent de com evoluciona la situació actual abans de prendre una decisió.

Recordem que Llívia tampoc va poder celebrar Pasqüetes el cap de setmana passat. En el seu cas, des de l'ajuntament llivienc sempre han parlat d'un ajornament, ja que esperen poder celebrar la seva festa major més endavant.
Caldrà veure si els ajuntaments d'Alp i Puigcerdà també ajornaran les festes majors, que en el cas d'Alp té lloc a finals de juny i en el cas de Puigcerdà la tercera setmana de juliol.

Parlen al vídeo: JOAN PORTA, REGIDOR CULTURA I FESTES BELLVER DE CERDANYA