La cerveseria d'Arsèguel El Gall Negre ha guanyat dues medalles de plata en la cinquena edició del Barcelona Beer Challenge 2020. Les cerveses guardonades han estat la Festbier, en la categoria Pale Malty European Lager, que ha compartit podi amb cerveseres d'Itàlia: Otus i The Wall. Pel que fa a la categoria Märzen, s'ha premiat la cervesa que du el mateix nom de la productora alt urgellenca. I, l’or se l’ha endut la marca lleidatana San Miguel.
En la cinquena edició del certamen han participat 245 cerveseries de 20 països diferents. En total s'han presentat més de mil dues-centes cerveses artesanes. Pel que és un gran reconeixement per a El Gall Negre que va engegar l'any 2019.

El Barcelona Beer Challenge s'emmarca en el Barcelona Beer Festival. Es tracta del certament internacional català més important i més gran del sud d'Europa. L'entrega de premis s'ha fet digitalment per l'estat d'alarma per la COVID-19.

Parlen al vídeo: JORDI BLASCO, CERVESERIA EL GALL NEGRE