El Sant Hospital de la Seu d'Urgell no ha registrat cap nou ingrés per COVID-19 al llarg de les darreres 48 hores. I tampoc no ha fet cap trasllat de pacients ingressats. Pel que al centre hospitalari de moment hi ha cinc pacients amb coronavirus i dos més pendents de resultat.
Aquest dissabte va haver-hi una defunció a l'hospital. El test PCR que se li va fer al malalt abans de perdre la vida ha donat negatiu, pel que aquesta mort no és atribuïble al coronavirus. Des de l'hospital ja s'havia detallat que l'home, d'edat avançada, presentava malalties associades greus.
Pel que fa a les persones confinades als respectius domicilis a l'àrea atesa pel Centre d'Atenció Primària de La Seu d'Urgell, hi ha 198 persones aïllades a casa. 38 dels quals són casos positius confirmats, 84 sospitosos i 76 són contactes sense símptomes. La bona notícia és que fins a la data s'ha donat d'alta 89 persones. Des de l'inici de la crisi sanitària s'ha confirmat 43 positius per coronavirus aïllats en els domicilis, 117 sospites i 123 contactes.