L'ajuntament de Bellver vol fer una actuació de millora a un dels lloc més emblemàtics del municipi: la plaça major. L'equip de govern preveu renovar el paviment, substituir les xarxes de serveis i, en general, fer un rentat de cara a aquest entorn medieval.

Un dels canvis que el consistori preveu fer a la plaça és tancar-la al trànsit de vehicles. Els conductors no podran aparcar-hi a no ser que vagin a fer algun tramit a l'ajuntament o hi tinguin garatge. La decisió s'ha pres després de consensuar-la amb els veïns.

Les obres tenen un pressupost de 116.000 euros que es financen íntegrament amb fons propis. Després d'iniciar-los fa unes setmanes, la crisi sanitària ha obligat a aturar els treballs, que en un principi havien d'estar enllestits a l'estiu.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA