Sisè dia consecutiu sense nous casos confirmats de coronavirus a l'Hospital de Cerdanya. Des del passat 15 d'abril fins aquest dilluns, el nombre total de pacients amb la Covid-19 ha estat 46. Dimecres hi havia quatre persones ingressades que havien donat positiu i quatre més en observació. Durant el cap de setmana les xifres han disminuït fins a registrar només una persona ingressada i tres més en observació. Aquest dilluns, continua havent-hi només un pacient ingressat al centre sanitari transfronterer, tot i que ara són quatre les persones aïllades que esperen resultats. En total ja s'han donat 23 altes dels 33 casos que han requerit ingrés.
Així, doncs, sembla ser que la situació de pandèmia a la comarca va a la baixa, tot i que des de l'hospital de Cerdanya han recordat que s'ha de seguir respectant el confinament i les mesures preventives.
El centre sanitari no ha tingut, per ara, problemes amb el nombre de llits ni han col·lapsat les urgències. També ha anat rebent material, tant dels sistemes sanitaris català i francès com de donacions.
Recordem que tant la residència sociosanitària de Puigcerdà com la de Bellver de Cerdanya continuen sense casos de la Covid-19. Els dos equipaments han extremat les mesures per evitar contagis entre els avis i avies, un des col·lectius més vulnerables.