El Consell COMARCAL DE l'Alt Urgell ha celebrat aquest dijous a la tarda el primer ple temàtic. En la sessió ordinària del mes d'abril, s'ha donat llum verda a les bases d'ajuts socioeconòmics del curs escolar 2020 – 2021. S'ha modificat un dels criteris de concessió d'ajuts seguint les directrius de la conselleria d'educació. D'aquesta manera el departament amplia el marge de maniobra depenent de la liquiditat econòmica.

CompromísXPirineu s'ha abstingut al canvi en les bases.

També en matèria escolar, s’ha aprovat per unanimitat la segona pròrroga dels contractes de transport escolar de la comarca del curs vinent. El grup de l’oposició ha demanat crear una taula de treball per revisar els convenis.

L'acord del servei de transport escolar és del 2016 amb una durada de tres anys, i prorrogables a tres cursos més.
Una altra qüestió sobre l'atenció a les persones que s’ha tramitat al plenari ha estat l’aprovació del conveni de prestació del servei del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de l'Alt Urgell per a l'any 2021.

Parlen al vídeo: MIQUEL SALA, PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE L'ALT URGELL - CARLOTA VALLS, CONSELLERA DE COMPROMÍSXPIRINEU