L'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de Cerdanya organitza la setmana vinent un curs en línia adreçat a les empreses i persones autònomes sobre com gestionar la crisi provocada pel coronavirus. La formació, que dirigirà una professional del sector, té per objectiu donar eines i estratègies per superar l'impacte de la Covid-19 als negocis.

Després del treball intern de cada empresa, s'elaborarà un pla d'acció perquè es pugui posar en marxa quan torni a l'activitat. Així, doncs, el curs vol animar els empresaris i autònoms de la comarca a començar ja a pensar què hauran de fer per minimitzar els efectes de la crisi.
La formació ha generat molt interès i ja fa dies que s'han cobert la vintena de places disponibles. El treball intern tindrà lloc del 20 al 27 d'abril i les consultes personalitzades es faran a partir del 27.

Parlen al vídeo: ANNA DIAZ, TÈCNICA CONSELL COMARCAL CERDANYA