Segons les darreres dades facilitades pel departament de Salut els casos positius confirmats per una prova diagnòstica, ja sigui test ràpid o PCR, de Covid-19 a l’Alt Pirineu i Aran són 277. També informa que fins ara han mort en aquesta mateixa regió en un centre hospitalari 22 persones amb positiu de la Covid-19 o bé com a sospitós. Les últimes dates al tancament d’aquesta edició informaven de 24 persones ingressades actualment en centres hospitalaris de la Regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades a la zona són 95.
En referència a les residències de gent gran, a la zona de l’Alt Pirineu i Aran hi ha hagut confirmats com a positius 61 persones. I segons les dades que faciliten les funeràries al departament de Salut han mort en residència, centre sociosanitari o domicili 3 persones a l’Alt Pirineu i Aran.