Per tal de fer costat a les famílies més vulnerables del municipi, l'ajuntament de Llívia els ha entregat unes targetes moneder perquè puguin comprar aliments i productes de farmàcia o higiene. Segons han explicat des del consistori, la iniciativa es finançarà amb fons propis, principalment de partides previstes inicialment per a actes festius i culturals que s'han cancel·lat o ajornat.

Així, doncs, les partides s'estan reordenant per agrupar-les en una de nova destinada a fer front a la crisi de la Covid-19 i a pal·liar-ne els efectes entre els veïns i veïnes. De fet, recordem que aquest cap de setmana, Llívia celebraria la seva festa major que, per la situació actual, s'ha hagut d'ajornar.

Per altra banda, l'equip de govern ha acordat impulsar obres de manteniment a la via pública per donar feina a empreses de Llívia i, en l'àmbit de la restauració, es treballa en un pla per distribuir plats preparats i productes locals a diversos punts del territori.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA