La trobada empresarial al Pirineu s'ha ajornat i se celebrarà el 29 i 30 d'octubre d'enguany a La Seu d'Urgell. L'edició número trenta-u prevista per 11 i 12 de juny s'ha posposat per la crisi sanitària del coronavirus.
El president de la trobada empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, ha assegurat que la pròxima edició aportarà positivitat i optimisme. I ha afirmat que per adaptar-se amb èxit a un nou entorn imprevisible i inesperat caldrà posar en comú l'experiència, el coneixement i les capacitats.
També s'ha posposat l'esdeveniment d'esports de muntanya més singular del Pirineu, L'escanyabocs. Tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de setembre. El format de les proves i els horaris es mantindrà, en principi, com el que ja estava previst per al mes de maig.
Així mateix, els esdeveniments culturals s'han vist afectats per la pandèmia de la COVID-19.

I, les contractacions de la festa major de la capital alt urgellenca estan aturades des del 13 de març.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL